Vykouzlete rychlou a skvělou večeři s naším receptem

Příprava

Na 4 porce potřebujeme:

450 g těstovin
1 cibuli
mix lesních hub (sušených 50g nebo mražených 150g)
300 g hnědých žampionů
3 dl smetany
1 dl bílého vína, petrželku, sůl, pepř, olivový olej

Láska prochází žaludkem

RAGÚ
Nadrobno nakrájíme ½ cibule, kterou na oleji zpěníme. Přidáme na kostičky nakrájené žampióny a zprudka opečeme. Přidáme 0,5 dl vína a necháme krátce přejít varem. Přidáme petrželku a necháme odstát.


CREMA
Znovu orestujeme nakrájenou cibuli – druhou půlku a přidáme mix hub. Pokud používáme sušené houby, předem je na 2 h namočíme. K opečené cibulce a houbám přidáme zbytek vína a smetanu a krátce provaříme. Po té vše promixujeme..

Uvařené těstoviny scedíme a spolu s ragú a smetanou omáčkou pěkně prohodíme na rozpálené pánvi.
 

Dobrou chuť :-)