Nové večerní menu plné podzimních specialit je tady! Zvládnete ochutnat všechny?!
Autunno Italiano

Kaštany, dýně, zvěřina...

Podzim - že nemáte tuhle část roku zrovna v lásce??
Až ochutnáte naše nové sezonní menu, budete si přát, aby nikdy neskončil.  Barvy podzimu totiž restauraci Coloseum sluší! Večery s chutí dýně, hrušek, lesních ostružin, s vůní pečené zvěřiny si budete chtít v příjemné večerní atmosféře dopřát znovu. Začněte třeba kaštanovým risottem s praženou pancettou, ostružinami a perníkem.
Večerní nabídka

Víte, že...? 

Naše kaštany pochází z oblasti jižního Tyrolska, kde jsou velmi oblíbenou surovinou. V době jejich sklizně se každoročně konají kaštanové slavnosti zvané Törggelen. Od října do počátku adventu vyráží stovky lidí na túry do hor a po cestě se občerstvují u statkářů, kteří poutníkům nabízejí mladé víno, místní speciality a hlavně jedlé kaštany na všechny možné způsoby. Nejhezčím úsekem je kaštanová stezka "Keschtnweg", která prochází krásnými horskými městečky. Začíná u Brixenu a končí téměř v Bolzanu, měří 60 kilometrů na pěší chůzí ji zvládnete za dva dny.

Chuť italského podzimu si můžete vychutnávat každý den od 16 hodin!

                                    Těšíme se na Vás!